Minőségi nyílászárók közvetlenűl a gyártótól

Szolgáltatások

Szaktanácsadás

A hőszigetelt nyílászárók széles termékskálával készülnek. A műszaki tartalom, az ár, a használat, az adott régi nyílászárók cseréjében rejlő lehetőségek mind-mind olyan kérdések, melyek számtalan variációt tartalmaznak. A fentiek miatt fontos, hogy megrendelőinket tanácsainkkal segítsük döntésük meghozatalában, hiszen a nyílászárók cseréje hosszú távra történik és az elhibázott döntések kijavítása igen költséges.


Felmérés

Nyílászáróink forgalmazása – többségében – az adott helyre egyedi méretben és a megrendelők számára szükséges funkciókkal történik. Emiatt az árajánlatok készítését ingyenes helyszíni felmérés előzi meg. Az előzetes felmérés az alapja annak, olyan ajánlatot tudjunk készíteni, mely maradéktalanul kielégíti megrendelőink műszaki, esztétikai, anyagi igényeit, lehetőségeit.


Bontás-beépítés

A nyílászárók cseréjének, hibátlan működésének fontos feltétele a szakszerű beépítés. Az általunk forgalmazott nyílászárókat – igény szerint – házhoz szállítjuk és szakszerűen beépítjük. A beépítésre természetesen vállaljuk a jogszabályban előírt beépítési garanciát.

A régi nyílászárók kibontását cégünk a régi szerkezetek szétvágásával vállalja. Ez a módszer jár a vakolat legkisebb sérülésével. Igény szerint egyben is kibontjuk a szerkezeteket, de ez a fentiekhez képest jóval több vakolatjavítást von maga után.
Az új nyílászárók rögzítése a bennük lévő acélmerevítéshez kapcsolódó speciális tokrögzítő csavarokkal történik. Ezek maradéktalanul biztosítják a sokszor igen nagy súlyú nyílászárók rögzítését. A fal és a nyílászárók közötti rés hézagmentes tömítését a kiváló hőszigetelésű purhab biztosítja. A kilátszó purhabot a kijavított vakolat vagy szegőléc takarja el. Szakembereink – szükség szerint – a sérült vakolat javítását is elvégzik.
A Penta Glass 97 Kft. tehát, a nyílászárók cseréjét a gyártástól a vakolat javításáig vállalja, megkímélve a megrendelőt a különböző szakemberek előkerítésének fáradságától.falkáva régi ablak bontása után

falkáva helyreállítás gipszkartonozással

falkáva új nyílászáró beépítése után

falkáva helyrállítás tokbéléssel, fa nyílászáró esetén