Minőségi nyílászárók közvetlenűl a gyártótól

Világújdonság! Acrylcolor

Színes ablak acrylcolorral

Színes ablakprofilokkal hangsúlyosabbá teheti homlokzatát. A lakóházak így összetéveszthetettlenek lesznek, csak úgy, mint a bennük lakók. Az ipari épületek vonzóan szembetűnővé vállnak. Az acrylcolor színezési eljárása során a fehér PVC alaptest és a színes acrylüveg egy munkafolyamat során egymástól elválaszthatatlanul összeolvad.


Az acrylcolor gyártási elve.

A két anyag összeolvadása következtében egy mattselyem profilfelület keletkezik, amely az időjárási befolyásoknak problémamentesen ellenáll. A profil fehér belső oldala biztosítja azt, hogy az ablak a belső tér berendezéséhez minden esetben passzoljon.


Az acrylcolor előnyei

Színbiztos

Az acryl egy nagyon jól újrafeldolgozható anyag. Évtizedek óta alkalmazza az autóipar, mert az intenzív időjárási viszonyoknak is kitehető, színtartó annyag. A nyílászáró szerkezetek folyamatos éveken át tartó cseréje esetében sem fedezhető fel semmi eltérés.

Könnyen tisztítható

Az acrylcolor ablakok közel s távol a legegyszerűbben tarthatók tisztán illetve ápolhatók. Régi festék eltávoltása, újrafestés a múlté, ezzel a költséggel nem kell számolnia. Piszoktaszító és egyszerű tisztítóanyaggal könnyen tisztítható.

Karcálló

Az acrylcolor profilok selyemfényű, sima, pórusmentes felületüek. A PVC és az acryl magas hőfokon való ősszeégése különösen jó tartósságot eredményez. Nemcsak a karcolások ellen lesz védett, hanem por és piszok ellen is.

Magas visszatükrözési arány

A napsütés jelentős az infratartományban levő nem látható részét a felület visszatükrözi. Ezért a profil hőfelvétele minimális lesz. A színes és a fehér profilok közötti érthető felemelegedési különbség ebben az esetben nem jelentős.

100%-ban újrafeldolgozható

Az acrylcolor profil teljesen újrafeldolgozható. A maradék profilok a szokásos úton viszakerülnek. A régi ablakok visszagranulálásra, előkészítésre kerülnek. Az eredmény egy magas minőségű alapanyag, melyet az új profilokhoz kitűnően fel lehet használni. Ezzel egy zárt termékláncot garantálunk.